(13:00) Under 2,25 το Ρούμπιν-Ολυμπιακός

 Οι συνθήκες πολικού ψύχους που επικρατούν στη Μόσχα οδηγούν στο under στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν Καζάν, με ανοικτό το ενδεχόμενο το ματς να αναβληθεί. 1,825 αποδίδει το under 2,25.

Κόντρα σε ελληνική ομάδα έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της για το 2011 η Ρούμπιν (το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) και κόντρα σε ελληνική ομάδα θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά η ομάδα του Μπεντίεφ, που πέρυσι τερμάτισε στην 5η θέση του ρωσικού πρωταθλήματος. Αρκετά καλή η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε το τελευταίο 20ήμερο (4-1-0 ο απολογισμός της), στο πιο πρόσφατο κέρδισε στη Μαρμπέγια με 2-1 τη Ντιναμό Κιέβου.
Αισιόδοξος για τις αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ο ρώσος τεχνικός, δηλώνοντας ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ για τις συνθήκες πολικού ψύχους που επικρατούν στη Μόσχα (το ματς δεν θα γίνει στην φυσική έδρα της Καζάν, με την ΟΥΕΦΑ να απορρίπτει την πρόταση της Ρούμπιν το ματς να γίνει στην Τουρκία, ορίζοντας το Λουζνίκι, που έχει τεχνητό χλοοτάπητα, ως την καταλληλότερη έδρα) τόνισε ότι δεν αποτελούν αβαντάζ για τους παίχτες του, κάτι που φάνηκε και στις περσινές ανάλογες αναμετρήσεις με την Τβέντε όταν και η Ρούμπιν ηττήθηκε με 0-2 στη ρωσική πρωτεύουσα. Εκτός αποστολής έμεινε ο κίπερ Ρίζκοφ, αμφίβολος είναι ο μέσος Νάτσο όπως και ο φορ Βαλντέζ, που έπαιξε ένα ημίχρονο κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου αλλά δύσκολα μπορεί να βγάλει ολόκληρο 90λέπτο και αναμένεται να ξεκινήσει στον πάγκο.
Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του έδωσε ο Ολυμπιακός με το 2-0 επί της ΑΕΚ την Παρασκευή, οι ερυθρόλευκοι καθάρισαν το ματς στο πρώτο μισάωρο (5’ Μέλμπεργκ, 24΄Μιραλάς) και στη συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων εν όψει Ρούμπιν. Σε καλή κατάσταση δείχνει η ομάδα του Βαλβέρδε, που θα κυνηγήσει την ευρωπαϊκή διάκριση στο Europa League. Εκτός της απουσίας του Αβραάμ Παπαδόπουλου ο ισπανός τεχνικός δεν έχει άλλους αγωνιστικούς πονοκέφαλους, με τους Μανιάτη και Μιραλάς να ακολουθούν κανονικά την αποστολή στη Μόσχα.
Key Stat: 4/4 X έχει η Ρούμπιν κόντρα σε ελληνικές ομάδες, τα 3/4 under 2,5. 
Συμπέρασμα: Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, η σκοπιμότητα αναμένεται να υπερισχύσει, ενώ οι συνθήκες πολικού ψύχους δεν ευνοούν στο να παιχθεί ποδόσφαιρο, με την πιθανότητα αναβολής (ειδικά αν η θερμοκρασία πριν τη σέντρα είναι κάτω από τους -15) να είναι ακόμα ορατή. Το under 2,25 προτιμάται από την αγορά και αποδίδει 1,825.
Πηγή:http://www.contra.gr